Κοσμηματοπωλείο

Chrono Vildiridis

VILDIRIDIS
Cchrono vildiridis 13
ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟ

Chrono Vildiridis

Στο τέλος του 2020 ανακαινίσαμε ολόκληρο το κοσμηματοπωλείο CHRONO VILDIRIDIS στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Σε αυτό το project συνδυάσαμε την μαύρη ματ λάκα με βελούδο, δερματίνη και βουρτσισμένο ορείχαλκο.

Τα πορτάκια και οι μετόπες συρταριών των επίπλων είναι επενδυμένα με λευκή ή καφέ δερματίνη και έχουν τοποθετηθεί custom made χερούλια από ορείχαλκο.

Chrono Vildiridis
CHRONO VILDIRIDIS

Οι βιτρίνες μας εσωτερικά έχουν επενδυθεί με λευκό βελούδο και τα πορτάκια των βιτρινών έχουν extra clear γυαλί και λεπτομέρειες βουρτσισμένου ορείχαλκου στα σόκαρα των ραφιών.

Στην είσοδο του καταστήματος υπάρχει μια ειδική κατασκευή βιτρίνας όλη από mdf βαμμένο με λάκα μαύρη ματ και χρυσές λεπτομέρειες. Το εσωτερικό της είναι επενδυμένο με λευκό βελούδο.

Η οροφή του καταστήματος είναι μία ειδική κατασκευή, φτιαγμένη από κύβους από mdf, βαμμένοι σε λάκα λευκή ματ και μεταξύ αυτών υπάρχουν αποστάτες 8 εκ. Στην οροφή τους αιωρείται ένα πάνελ επίσης από mdf λακαριστό, το οποίο υποδέχεται 4 χωνευτά φωτιστικά led.

CHRONO VILDIRIDIS

Η σκάλα είναι ανακατασκευή της παλιάς, βάφτηκε σε μαύρο χρώμα με βερνίκι πατωμάτων, αφαιρέσαμε τις κουπαστές και τις αντικαταστήσαμε με μεταλλικές βέργες σε μαύρο χρώμα από το πάτωμα έως την οροφή διαπερνώντας τα ξύλινα σκαλοπάτια.

Οι εξωτερικές βιτρίνες του καταστήματος είναι κατασκευασμένες από mdf επενδυμένο με ύφασμα από βελούδο και βουρτσισμένο βερνικωμένο ορείχαλκο.

Chrono Vildiridis
Cchrono vildiridis 13