Πολυτελής κατοικία

House villa Thessaloniki

Παπαχριστοφορου
ΠΟΛΥΤΕΛΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

House villa Thessaloniki

Στην συγκεκριμένη κατοικία κάναμε εξ ολοκλήρου όλα τα έπιπλα. Τα υλικά που χρησιμοποιησαμε ήταν μασίφ ξύλο δρυς και καπλαμά δρυς, λάκα ματ λευκή και μαύρη. Όλοι οι μηχανισμοί και τα αξεσουάρ των επίπλων είναι των εταιρειών blum και kessebohmer.

Η κεντρικη κουζίνα είναι από mdf λευκή λάκα ματ στα πορτακια της οποίας κολληθηκε με ειδική κόλλα extra clear αμμοβολημενο γυαλί. Ο πάγκος, η πλατη και ο νεροχυτης είναι από Corian Dupont σε λευκό απόχρωση. Στην μεση της κουζίνας υπάρχει μια μεγάλη νησίδα κατασκευασμενη από mdf καπλαμά δρυς στο φυσικό του χρώμα περασμένο με ειδικό κερί και ακρυλικό για αδοαβροχοποιηση. Σε όλα τα ντουλάπια βάσεως έχουμε ειδικούς μηχανισμούς blum και kessebohmer όπως για παράδειγμα magic corner, τροφοθηκη, κρυφά – εσωτερικά συρτάρια με γυάλινο πλαϊνό.

House villa Thessaloniki
HOUSE VILLA THESSALONIKI

Η δεύτερη κουζίνα του σπιτιού είναι κατασκευασμενη από μασίφ μελιο, βαμμένη σε μαύρο χρώμα και τα πορτακια της έχουν υποστεί μια τεχνική τεχνίτης παλαίωσης. Ο πάγκος είναι μασίφ ξύλο βαμμένος με ακρυλικό βερνίκι για αδιαβροχοποιηση και τα πόδια του πασο είναι τορναριστα και έγιναν ειδική παραγγελία.

HOUSE VILLA THESSALONIKI

Στην είσοδο του σπιτιού θα βρούμε μια ειδική κατασκευή – ντουλάπα εισόδου. Όλη κατασκευασμενη από mdf καπλαμά δρυ και επενδυμενη με πηχακια μασιφ δρυς διατομής 2×2. Όλες οι πόρτες της ντουλάπας είναι ανοιγομενες και για αυτό τοποθετησαμε μεντεσέδες blum 180 μοιρών.

Στο κεντρικό σαλόνι του σπιτιού θα δούμε το επιπλο τηλεόρασης από μασίφ και καπλαμά δρυς και ένα βοηθητικό έπιπλο από το ίδιο υλικό για αποθηκευτικό χώρο. Επίσης επενδυσαμε το τζάκι με αμερικάνικο ρουστικ καπλαμά δρυ. Κατασκευάσαμε επίσης από μασίφ και καπλαμά δρυ το επιπλο της τηλεόρασης και το βοηθητικό έπιπλο ντουλάπα.

House villa Thessaloniki
HOUSE VILLA THESSALONIKI

Στο δεύτερο σαλόνι, το επιπλο τηλεόρασης είναι ειδική κατασκευή σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα του έργου. Είναι συνδυασμός μαύρης λακας ματ και καπλαμά δρυ. Φτιαξαμε ένα κουτι από mdf λακα μαυρη ματ οπου μεσα μπηκε το επιπλο από το καπλαμα. Στα πορτακια ο καπλαμάς πρεσαριστηκε στο χέρι από εμάς ώστε τα νερά του ξύλου να δημιουργήσουν το σχέδιο που ήθελε ο αρχιτέκτονας.

HOUSE VILLA THESSALONIKI
HOUSE VILLA THESSALONIKI

Στα μπάνια κατασκευσαμε τα έπιπλα των νεροχυτων, καθώς και τις ντουλάπες που υπάρχουν εκεί. Το επιπλο του masterbedroom είναι από μασίφ δρυς, το οποίο το βουρτσισαμε με μια ειδική σκληρή συρματινη βούρτσα ώστε να ανοίξουμε τους πόρους του και να κάνουμε την επιφάνεια όσο πιο τραχιά γίνετε ώστε να φαίνεται ανεπεξεργαστο.

Το επιπλο του βοηθητικού μπάνιου είναι από καπλαμά δρυς επενδυμενο με μασίφ πηχακια που χρησιμεύουν και σαν χερούλια.

Οι ντουλάπες του σπιτιού είναι όλες από λάκα λευκή σε συνδυασμό με καπλαμά δρυς και τα χερούλια τους είναι ξύλινα χερούλια σχεδιασμένα από τον αρχιτέκτονα και είναι custom made από εμάς.

Τέλος το μεγάλο βεστιάριο του σπιτιού είναι ειδική παραγγελία του πελάτη, φτιάχτηκε από μελαμίνη egger τύπου ξυλο και συνδυάστηκε με μια μελαμίνη που μοιάζει με ύφασμα. Το δεύτερο βεστιάριο που βρίσκεται στο masterbedroom είναι όλο από καπλαμά δρυ και υπάρχουν κάποιες μεταλλικές κατασκευές σε μαύρο χρώμα για κρεμάστρες.

HOUSE VILLA THESSALONIKI