Καταστημα Φωτογραφικών Ειδών

Fotomarket.gr
MAGRIZOS

FOTOMARKET.GR
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ

Fotomarket.gr Magrizos

Ένα κατάστημα φωτογραφικών ειδών εξαιρετικού σχεδιασμού και τεχνικής κατασκευάσαμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού ήταν βασισμένη πάνω στις καμπύλες. Οι βιτρίνες στον κεντρικό χώρο του καταστήματος κατασκευάστηκαν από δρύινες καμπύλες  στην όψη αλλά και στο βάθος όλου του επίπλου. Ακριβώς απέναντι έχουμε 3 slat έπιπλα στην ίδια λογική. Μια λεπτομέρεια είναι ότι στο κάτω μέρος υπάρχουν συρτάρια όπου οι μετώπες τους είναι κομμένες σε καμπυλωτό σχήμα.  Στους υπόλοιπους κλειστούς ωφέλιμους χώρους με πορτάκια και πάλι κυριάρχησαν οι καμπύλες, ακόμα και στις σκαφτές χούφτες που έχουν τα πορτάκια μας, αντί για πόμολο, υπάρχει το καμπυλωτό αυτό σχήμα.

Fotomarket.gr Magrizos
Fotomarket.gr MAGRIZOS

Όλες μας οι κατασκευές είναι από mdf λάκα μαύρη ματ σε συνδυασμό με mdf δρυς λουστράτο. Οι κούρβες των επίπλων κατασκευάστηκαν σε υψίσυχνες πρέσες. Στην όψη όλων των επίπλων τοποθετήθηκε εύκαμπτη ταινία led. Τέλος τα ανοιγόμενα πορτάκια καθώς και οι μετώπες των συρταριών κόπηκαν σε μηχάνημα laser για να έχουμε την μέγιστη ακρίβεια στις κατασκευές μας.

PROJECT RANIA THOMA BUSINESS HOTEL

Οι άλλες 2 εκδοχές έχουν μια πόρτα-καθρέφτη η οποία όταν μετακινείται αφήνει την μισή ντουλάπα ανοιχτή.

Στα σχέδια η αρχιτέκτονας συνδύασε τις καμπύλες στο κεφαλάρι του κρεβατιού με τις αντίστοιχες καμπύλες στην πόρτα-καθρέφτη της ντουλάπας. Το ίδιο και στην δεύτερη εκδοχή των σχεδίων όπου έχουμε ίσιες, ορθές γωνίες στο κεφαλάρι και στην πόρτα της ντουλάπας.