Διαγνωστικό Κέντρο

Halatsis

HALATSIS
ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Halatsis

Το 2019 ολοκληρώσαμε ένα πολύ μεγάλο έργο στο λιμάνι του Πειραιά.

Αφορά ένα ιατρικό διαγνωστικό κέντρο, το οποίο λόγω του αντικειμένου του είχε ειδικές προδιαγραφές στην κατασκευή των επίπλων.

Halatsis
HALATSIS

Κατασκευάστηκαν διάφορα έπιπλα, όπως ρεσεψιόν φτιαγμένη από mdf, το οποίο επενδύθηκε με μάρμαρο και στο εσωτερικό της τοποθετήσαμε βοηθητικά ντουλάπια και συρταριέρα με έναν πάγκο από ξύλο καρυδιάς στο φυσικό του χρώμα. Επίσης, γραφεία διοικητικού προσωπικού και ιατρών, όπου αξιοποιήσαμε τις εσοχές με φωτιζόμενα ράφια και ντουλάπια από ξύλο καρυδιάς καθώς και τηλεφωνικό κέντρο. Κατασκευάσαμε ακόμα γραφεία με ερμάρια και συρτάρια με κλειδαριές από μελαμίνη και πάγκο εργασίας 6εκ και αίθουσα συνεδριάσεων, όπου αξιοποιήσαμε τις εσοχές με φωτιζόμενα ράφια και ντουλάπια βάσεως από mdf λάκα. Το γραφείο συνεδριάσεων είναι από ακρυλικό mdf super gloss.

HALATSIS

Τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε ήταν πολλά, όπως μελαμίνη egger, mdf λάκα, mdf ακρυλικό, μελαμίνη cleaf, μέταλλο και γυαλί.

Όλοι οι μηχανισμοί που χρησιμοποιήσαμε ήταν της εταιρείας blum.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δώσαμε στην αίθουσα μαγνητικού τομογράφου, αξονικού τομογράφου και υπερήχων, όπου κατασκευάσαμε επενδύσεις τοίχων από mdf λάκα με σκότιες, βοηθητικά ερμάρια από μελαμίνη egger με gola και ειδικό πάγκο εργασίας πάχους 6 εκ.

Halatsis